Derfor bør du invitere en VB Rørlegger hjem

Av Ellinor Lund 16. januar 2018

Privat_02.01_r├©rleggerbes├©k-865407-edited.jpg

Rørleggeren er gjerne en du ringer når det er krise. Når vannet ikke kommer ut av krana, eller når det fosser ut overalt. Og da er det ikke for en hyggeprat. Men det finnes faktisk anledninger for det også. Når du skal ha nytt bad for eksempel. Eller vaskerom. Eller begge deler. Det er nettopp da du bør invitere han eller henne hjem.

Det er ikke få som har kjent på følelsen av usikkerhet. Ikke nødvendigvis fordi de har invitert en rørlegger hjem, men fordi de har bestemt seg for å pusse opp badet - endelig. Alt som kanskje begynte med drømmer i det blå, blir brått alvor når avgjørelsen om oppussing er tatt. For det er en ganske stor økonomisk avgjørelse å ta for de fleste av oss, og da er det ikke så rart at usikkerheten kommer.

Vi vet at mange har det akkurat sånn, og noen av oss har selvsagt kjent på denne følelsen selv også. Derfor foreslår vi at du inviterer en rørlegger hjem. For å ta en prat om alt det oppussing av bad innebærer, og hvordan du eller dere kan finne en best mulig løsning. Slik at usikkerheten blir borte igjen, og du kan få svar på alle spørsmålene du sannsynligvis har:

-Hvordan gripe det an? Hvor skal jeg begynne? Hvem gjør hva? Trenger jeg snekker i tillegg til rørlegger? Hva koster alt dette?

Profesjonelle fagfolk ser helheten

Inviterer du en VB Rørlegger hjem, får du besøk av en profesjonell fagperson som kan svare på det meste du lurer på, og som du kan diskutere med. Enten det gjelder romløsning, valg av utstyr, tegninger, eller budsjett.

En rørlegger ser rommet med et faglig blikk og kan gi deg råd om rørarbeid og arbeid knyttet til andre faggrupper. Om valg og plassering av utstyr, samt praktiske hensyn du kanskje ikke har tenkt på selv.

Legg fram budsjettet ditt. Løsningen må nødvendigvis baseres på det. Du skal føle deg trygg på at den oppfølgingen du får er den beste, gjennom hele prosessen. Og at du kommer i mål innenfor de økonomiske rammene du har.

Høres ikke det bra ut? Og vet du hva som også er bra? I tillegg til at du forhåpentligvis blir kvitt usikkerheten, er besøket er uforpliktende. Du trenger ikke invitere hjem rørleggeren en gang til (hvis du ikke vil). Enkelt og greit. Er du fornøyd med besøket, er det heller ingen grunn til å bekymre seg. I hvert fall ikke når det gjelder badet. Da er nemlig både du og badet ditt i trygge hender.

Trygt å legge alt i hendene på VB Rørleggeren

Du slipper å tenke på hvem som skal gjøre hva, hvem du må ringe, og når de skal komme. De aller fleste VB Rørleggerne har faste snekkere, flisleggere og elektrikere som kjenner hverandres rutiner.

VB Rørleggeren påtar seg hele logistikk- og prosjektansvaret og står som garantist for bunnsolid håndverk fra alle faggruppene som er involvert i arbeidene.

Husk at det ofte er 5 – 7 faggrupper involvert i prosjektet. Det er greit å slippe å styre koordineringen selv.

Arbeidet blir kontrollert og dokumentert i de forskjellige prosjektfasene, også med bilder. Det blir skikkelig gjort.

Mange VB Rørleggere bruker et kvalitets- og dokumentasjonssystem, VB Smart.
Når arbeidet er ferdig, kan VB Rørleggeren legge all dokumentasjon elektronisk inn på din side i Boligmappa.no.

Da har du (og vi) all historie og dokumentasjon for ditt prosjekt på ett sted. Trygt og sikkert. Den følelsen er god å kjenne på. I mange, mange år fremover.

Mye kan ordnes i butikken også

Bare så det er sagt, du får god hjelp i butikken også. Du må ikke nødvendigvis invitere en rørlegger hjem for at badet skal bli bra! Har du tegning med nøyaktige mål og skisser som viser eksisterende røropplegg, sluk, ventilasjon, eventuelle vinduer og dører, blir utgangspunktet det samme. Du skal selvsagt få de samme rådene og føle deg like godt ivaretatt uansett. Og skulle du ha glemt noe, så slapp av – en dyktig fagperson vet å stille de rette spørsmålene. 

Har du ikke tegnet badet ditt? Da kan du bruke tegneprogrammet vårt - enten på egen hånd, eller få hjelp hos VB. Du finner mange gode tips i e-boken vår Slik planlegger du nytt bad også.

Husk at vi vil at resultatet blir akkurat slik du drømmer om – til avtalt pris og avtalt tid.

Tegn drømmebadet ditt her

Temaer: Bad, Oppussing av bad


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg