Hverdagsluksus på badet: Hva ville du valgt?

Av Ellinor Lund 18. desember 2018

VB_Hverdagsluksus på badet _hva ville du valgt-283953-edited

Jobben min handler først og fremst om å gi kunder nyttige råd om bad. Ofte blir det også snakk om fordeler og ulemper ved produkter, noen anbefalinger basert på egen erfaring, og andres tilbakemeldinger. I denne artikkelen trekker jeg fram fire produkter som kan gi litt ekstra velvære og luksusfølelse til deg som vil ha det på badet.

Til daglig jobber jeg altså med salg og rådgivning. I tillegg tegner jeg bad for kunder. Og da handler det mye om å se helhet og finne løsninger som fungerer i hverdagen. For det er jo flest av dem, hverdagene altså. Og produktene jeg har valgt ut her byr på helgefølelse, også på helt vanlige dager.

Dusj med fossefall

Regndusj, eller takdusj, gir definitivt følelse av helg, spa og luksus på én gang. De dyreste dusjtypene er de som monteres i taket, men det finnes andre og rimeligere alternativ som fint gjør jobben. Det viktige er å velge et dusjhode som er bredt nok til å gi deg regndusjopplevelsen, og da snakker vi om dusjhoder med en diameter fra 20 centimeter og oppover. Du kan lese mer om valg av slike dusjer i artikkelen Fossefalldusj: Slipp regnet inn i huset gjennom taket.

Slukrenne i dusjen

Slukrenner er i tiden. De gir deg også mulighet til å legge store fliser i dusjsonen, noe som gir penere overflate og mindre slitasje på skjøter og fuger. Jobben med å legge flisene blir også enklere sammenlignet med legging av de tradisjonelle, runde slukene. Og selv slipper du å tråkke på slukristen når du dusjer. Det er mye å velge mellom, fra det helt enkle til flotte designsluk, så ta gjerne en kikk på denne artikkelen også: Slukrenne, veggsluk, hjørnesluk, designsluk? Velg rett sluk på badet!

Håndkletørker

Har du bodd på hotell hvor det er håndkletørker på badet? Da vet du kanskje hvordan det føles å kunne tørke seg med et varmt håndkle etter dusjen. Det er en luksus som det faktisk er overkommelig å investere i hjemme også.

Dusjtoalett

Dusjtoalett er fortsatt en ny og uvant greie for de fleste, men trolig blir det vanlig i mange norske hjem i framtiden. Og hvem vet, kanskje kommer vi om noen år til å tenke tilbake og le ved tanken på at vi brukte papir etter dobesøket? De som har prøvd, påstår at det er en opplevelse!

Les mer: Dusjtoalett – den nye våte drømmen for folk flest?

Dusjtoalett oppleves kanskje mer som en hygienisk greie enn luksuriøst, men disse toalettene har også en rekke tilleggsfunksjoner som blant annet oppvarmet sete. Det er ikke å forakte når du kommer inn litt hutrende og småkald innimellom. Eller hva med en funksjon som fjerner vond lukt? Her er det uante muligheter! Bygger du nytt bad uten dusjtoalett, kan det være lurt å legge til rette for strøm i veggen slik at du lett kan sette inn et slikt toalett senere.

Vil du ha mer inspirasjon anbefaler jeg et besøk på vb.no. Last gjerne ned e-boken vår nedenfor også hvis du planlegger nytt bad!

last ned e-bok for planlegging av nytt bad

Temaer: Planlegge bad, Inspirasjon


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg