Få det fint på badet med kjappe grep

Av Ellinor Lund 28. juli 2022

Få_det_fint_på_badet_med_kjappe_grep

Det trenger ikke ta mye tid å friske opp badet litt. Små, fargerike detaljer eller dekorative elementer som bryter opp kan bidra mye for å få rommet til å føles nytt. Her er mine beste tips til raske grep du kan gjøre hvis badet ditt trenger en ny giv.

FLOTTE DETALJER: Lekkert bad med Empire dusjhjørne, Como takdusjsett, Crown Stripe servantskap, Moon 100 speil og Håndkletørker fra Macro Design.

Små detaljer gjør mye for helheten

ART15364_3-1Det skal ikke mye til for å gi badet en liten oppfriskning. Å bytte ut de litt standard detaljene, med noe fargerikt og mer moderne gir en herlig følelse av fornyelse. En av mine store favoritter er Nova One-serien til Zone, som ifølge designeren Thomas Dudzinski hyller “det enkle, ærlige og karakterfulle uttrykk”.

Produktene i serien finnes i svart og – min personlige favoritt – matcha green. En veldig aktuell farge, som passer godt inn på de aller fleste bad.

I serien finner du såpedispenser, tannglass, pedalbøtte, såpeskål, toalettbørste og håndklær. Mange små, men godt synlige detaljer som gir badet ditt et mer eksklusivt uttrykk.

Les også: Interiørtrendene vi vil ha inn på baderommet i 2022!

Stilig uttrykk med sorte detaljer

Selv om stadig flere velger andre løsninger, er det fortsatt en overvekt av hvite bad her i landet. Helt hvite bad kan oppleves sterile og litt kjedelige, men kan enkelt sprites opp med noen sorte detaljer! Innslag av den industrielle stilen kan gjøre mye for å gi rommet en helt ny følelse. Dette kan gjøres med enkelte elementer, eller du kan gå all in for å gi badet en litt røffere stil.

Å bytte dusjvegg eller -hjørne krever litt innsats, men er absolutt fort gjort og gjør mye med helheten på badet. Empire dusjhørne fra Macro Design er et stilig alternativ som skaper kontrast og blir lagt merke til.

Vil du ha et gjennomgående tema kan du komplementere med noen stilige sorte håndklehengere, sort dorullholder og noen lekre knagger for å virkelig sette prikken over i-en. Har du virkelig sansen for den industrielle stilen kan du bytte ut dusjen med en luksuriøs dusj i stilig sort finish. Takdusjsettet fra Newform kommer med termostatbatteri og en herlig regnskogdusj.

Sorte detaljer

SORTE DETALJER: Mange små, men virkningsfulle detaljer gir en stilig helhet. Brix veggboks fra Sealskin, Urban håndklestang fra Tiger, Carrè håndklestativ fra Sealskin og UME såpedispenser med sensor fra Zone er noen av mine favoritter.

Les også: Slukrenne, veggsluk, hjørnesluk, designsluk? Velg rett sluk på badet!

Ny innredning gjør underverker

Vil du virkelig ha en forandring på badet, kan du bytte ut baderomsinnredningen. Til dette trenger du hjelp fra rørlegger, men det er en relativt rask operasjon som gjør mye med følelsen på badet. I samme slengen er det naturlig å bytte ut vasken og kranen, som også kan være med på å sette ditt personlige preg på rommet.

En av mine store favoritter er servantskap i lys eik. Det gir badet et lunt preg, og kan fint kombineres med et stort utvalg farger. Det gjør at du enkelt kan bytte ut andre elementer på badet uten å bekymre deg så mye for at det skal passe med innredningen.

Det er lett å la seg friste til å endre ting på badet. Jeg håper disse tipsene har gitt deg litt inspirasjon til enkle måter å friske opp tilværelsen på. Vil du ha mer inspirasjon kan du se noen av produktene vi liker spesielt godt på VB Favoritt.

last ned e-bok for planlegging av nytt bad

Temaer: Bad, Inspirasjon


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg