Sans for smart teknologi og god lyd? Da bør du ha dette på badet

Av Ellinor Lund 8. mai 2018

ViSound_Header-438238.jpg

Er du glad i musikk og liker å være oppdatert på smart teknologi, bør du sjekke ut lyddingsene i denne artikkelen. Kombinasjonen bad og god lyd ligger til rette for både avslappende og mer oppkvikkende opplevelser på baderommet: Fra stille spafølelse til full fest!

God musikkk på badet. Behagelige dusjopplevelser, eller avslappende stunder i badekaret. Smarte teknologiske nyvinninger påvirker baderomsbesøket Vi har tatt for oss noen av dem.

Få unik dusjopplevelse med egen app

Grohe-Rainshower_NRF4223559_1.jpg

Med den nye SPA-appen fra Grohe tilpasset Android- og Apple-enheter, kan du styre både dusj og lyd. Mulighet for å justere lys og farger som passer dagsformen hører selvfølgelig med. I tillegg til at du kan spille din egen musikk rett fra spillelista di.

Vi snakker unik dusjopplevelse her. Skreddersydd. Det intelligente styringssystemet til dusjen AquaSymphony gir deg en ny dusjopplevelse hver eneste dag: Vil du ha fossefall? Duskregn? Kanskje spenningslindrende Bokoma-spray, AquaCurtain med myke, store regndråper, eller en myk strøm av rent vann?

Nærmere spaopplevelse på eget bad enn dette, kommer du sannsynligvis ikke. Her er det mange muligheter. Det er bare å glede seg til å stå opp og starte dagen med et slikt system på badet!

Syng med Aquatunes og den stemmen du har!

Du trenger ikke å investere i ny dusj for å få godlyd i dusjen. Samarbeid mellom Philips og Grohe har resultert i denne morsomme dingsen.

VB_Grohe_lyd_NRF7522144_1-1

Grohe Aquatunes er en trådløs, vanntett høyttaler med super kvalitet. Den kan festes rett på alle dusjstenger med ø20-25 mm.

Deretter er det bare å synge i vei. Jeg er sikker på at Aquatunes vil gi deg en skikkelig energiboost i dusjen!

 

Bruk badekaret som høyttaler

Har du badekar og foretrekker dette framfor dusj, er det ikke noe problem å spille musikk med god lydkvalitet her heller. Med ViSound trådløst lydsystem kan du fylle karet med lyd i tillegg til vann. Systemet kan kobles til alle standard badekar. Slik at du kan spille yndlingsmusikken din fra smarttelefonen eller andre enheter som har Bluetooth, samtidig som du nyter et deilig bad.

ViSound består av 4 vibrasjonstransdusere (som omformer lyden) og en forsterker (2 x 10 W) med Bluetooth®-mottaker. Det er ingen synlige høyttalere, badekaret er rett og slett lydboksen.

Det er bare å legge på svøm i karet. Og med den lyden blir det blir garantert en annen opplevelse enn om du spiller fra mobilen på baderomshylla.

Har du lyst til å se andre smarte, teknologiske duppeditter for bad og oppvarming, kan du besøke nettsidene våre!

New Call-to-action

 

Temaer: Inspirasjon, Helse, sikkerhet og velvære


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg