Baderomstrender for våren og sommeren 2021

Av Ann-Kristin Haugen Axelsson 21. januar 2021

VB_Emma-sort-baderomsinnredning_matt_Linn-Bad_ART418_1

Vi går mot lysere tider bokstavelig talt og det gjelder også for interiøret denne sesongen.
Etter en lang innetid, omfavner vi igjen den nordiske våren og innreder hjemmene våre med meningsfull design.

Den sanselige følelsen

Som et motstykke til den harde digitale hverdagen, innreder vi hjemmene våre med overflater og design som byr på sanselig interaksjon. Vegger og overflater med liv og tekstur. Fliser med glaserte og bølgede overflater, tapeter med tredimensjonale og lydabsorberende egenskaper.

VB_Dybe-badekar-fra-VikingBad_NRF6135116_4-1

Dybe badekar fra VikingBad

Hjemmespa har fått ny betydning

For de fleste av oss har ordet hjem fått en ny betydning det siste året. Vi har blitt veldig godt kjent med husets fire vegger og kjenner på behovet for å fylle de etter hvert mange hverdagene med en dose luksus. Badekaret har fått ny renessanse og vi unner oss etterlengtet tid til egenpleie.

Rik fargeskala

Vi vil fortsatt omgi oss med farger, der vi ser en dreining fra den mørkeste skalaen til lysere pasteller. Gult er igjen å skimte i interiøret og blander seg godt med de beige, brune og naturlige fargene som dratt opp fra jordsmonnet. Fargevalgene gir heldigvis mange fine kombinasjoner for å skape et lunt og inviterende hjem. Velg mellom varme og rustikke farger og nøytrale og dempede toner. Felles for dem alle er at de henter sin inspirasjon i naturen, og for tiden tilfører de en god dose etterlengtet varme og glød.

VB20210003_Korsbakken-baderomsmøbel_BIG_tango-1

Big taupe møbelsett fra Korsbakken

Naturen kaller

VB_Selma eikestav baderomsmøbel_Linn bad_ART201H_1

Selma baderomsmøbel fra Linn Bad

Vi gir ikke slipp på naturen som inspirasjonskilde og det er tydelig for denne sesongen også. Treverkets naturlige utseende og taktile egenskap gir varme til et stilsikkert nordisk hjem. Møbeloverflater av treverk, spiler og panel av tre på vegg er et vakkert skue og gir en behagelig kontrast til kalde og harde overflater. Tradisjonelt håndverk og naturlige materialer som keramikk, marmor, lin og rotting ønskes velkommen. Plantetrenden fortsetter  og fyller hjemmene våre med ren luft og velvære. 

VB_Emma baderomsmøbel_sort matt eik_Linn bad_ART605H_1

Emma matt sort baderomsmøbel fra Linn Bad

VB_Emma baderomsmøbel_høyskap_sort mat eik_Linn bad_ART605H_4

Høyskap fra Linn Bad

Matte og blanke overflater

Kombinasjonen av matte og blanke overflater gir et spennende uttrykk og her er det mange produkter å velge mellom på badet. Metallenes betydning i interiøret er fremtredende og spiller på lag med øvrige materialer og fargevalg, som kontrast, eller ton-i-ton. Berøringsfrie kraner er som skapt for tiden og utvalget er stort både til kjøkken og bad.

VB_Baderomsprodukter-Warm-Sand-fra-Zone

Baderomsprodukter fra Zone

VB_Silhouet touchless servantbatteri i børstet messing_NRF4332395_1

Silhouet berøringsfritt servantbatteri

Bærekraft

VB_Grand Classic 140 Premium White baderomsmøbel_INR_Norge_2020026_1

Grand Classic White baderomsmøbel fra INR Norge

Gjenbrukstrenden er kommet for å bli. Et malingsstrøk, en grundig vask, et nytt lakkstrøk kan være det som trengs for å ”skape noe nytt”. Noen ganger skal vi handle brukt og noen ganger må vi kjøpe noe nytt.

Å velge lokalt, kortreist, bærekraftig, og gjerne norskprodusert, er mer enn en trend i tiden, det er fremtiden! Velg varighet og kvalitet fremfor "bruk og kast", dersom du også ønsker å følge med på de viktigste trendene.

Har du lyst til å la deg inspirere videre? Du finner flere bilder helt nederst i denne artikkelen. Besøk oss på vb.no, og sjekk gjerne ut våre VB-favoritter også!

Temaer: Inspirasjon, Oppussing av bad


Ann-Kristin Haugen Axelsson's photo

Av: Ann-Kristin Haugen Axelsson

Ann-Kristin Haugen Axelsson er VBs interiør- og retaildesigner. Hun jobber aktivt med utvikling av gode og inspirerende kjøpsopplevelser i VB-butikkene. I tillegg driver hun firmaet Lagom som alltid øyner rom for bedring i private så vel som offentlige rom. Hun har også erfaring som veileder og foreleser for Interiør og Retaildesign-studenter, samt arbeidet mange år i film-, TV- og reklamebransjen der hun utførte oppdrag i inn- og utland, som rekvisitt maker og med interiør.

Følg på LinkedIn

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg