Enkel baderomsfornying med sorte detaljer

Av Ellinor Lund 26. november 2020

2435_4_Vikingbad_Stort-bad_Urban_05_v2.

Lyst til å friske opp badet litt? Bytt ut små detaljer og få et «nytt» baderom. I denne artikkelen har jeg samlet et knippe sorte produkter, som gjør badet ditt trendy og bærekraftig på 1-2-3!

 

 

1.  Sorte tekstiler

Det aller enkleste hvis du bare skal fornye litt, er å bytte ut håndklær og tekstiler. Baderomsmatten Classic fra Zone på bildet nedenfor, bevarer form, farge og fyldighet i vask etter vask, og er en av VBs favoritter. Det samme gjelder disse flotte, økologiske badehåndklærne, som også er en del av Classic-serien. De gir garantert luksusfølelse – lenge!

VB_Zone_baderomsmatte-håndkle_1000x500

2. Sort baderomstilbehør

vb.no har vi et stort utvalg av små detaljer. Som pedalbøtter, såpedispensere og annet tilbehør til badet. Ta gjerne en titt! Her har jeg valgt ut følgende:

Pedalbøtten fra Novas baderomsserie Zone, rommer 5 liter, er akkurat passe stor, har fine myke former, og er laget for et langt liv, enten på badet eller et annet sted i boligen: 

VB_julegavetips_ART330130_1 (1)-1-1VB_Nova_såpedispenser_sort_ART361051_1-1

Såpedispenseren fra samme serie har også et kult og elegant design. En dispenser som kan pryde badet (eller kanskje kjøkkenet?) ditt i mange år.

Linn_202Linn bad i sortlakkert eikestav

Denne håndklestigen fra Esbada er både nyttig og fin å se på. Den tar liten plass og passer derfor ekstra godt på små bad. Stigen inngår i en serie med og toalettpapirholder og håndklestativ i tillegg: 

VB_Esbada håndklestige_sort_ARTL800412_2

 

3. Sort servantbatteri og dusjsett

Como servantbatteri

Vil du ha noe ikke alle andre har? Servantbatteriet VB Como er en stilig variant som du kun får kjøpt hos VB. Du kan velge å kjøpe det og installere selv, eller du kan kjøpe det ferdig montert.

Takdusjsettet VB Como kan du også få kjøpt ferdig montert. Her får du full pakke med 25 centimeter bredt dusjhode og hånddusj. Høyden på stangen kan justeres  ved montering:

VB Como takdusjsett_sort_NRF4404727__1

VB_Boston toalettpapirholder_sort_ARTT309012_1
 

Det aller viktigste tilbehøret

er kanskje denne?

Toalettpapirholderen Boston kan monteres med Tigerfix 1, og har fem års garanti:

 

De minste detaljene

Macro_Cam-01Baderomsleverandøren Macro byr på lekkert design

Hvis du går du for sort servantbatteri, og vil ha bunnventil som passer til, er det ikke noe problem – en universal bunnventil fra Tapwell, gjør nytten.

Har du toalett med betjeningplate i krom, er det mulig å erstatte den også, med for eksempel TECEnowfra VikingBad.

WEB_Image TECEnow betjeningsplate  sort matt  6122465__tecenow_sort_matt1756071051VB_Tapwell_sort universal bunnventil_ART9418168_2

 

 

 

 

 

Større investeringer eller helt nytt bad?

Baderomsproduktene jeg foreslår i denne artikkelen er mindre detaljer som gjør at du enkelt kan fornye badet ditt. På vb.no finner du en rekke badromsinnredninger, dusjvegger og alt du trenger av større ting på et bad. Planlegger du helt nytt, men kvier deg for alle valgene du må forholde deg til, har jeg et godt forslag for det også. VikingBad, som er en av våre utvalgte leverandører har nemlig ferdige baderomspakker. Med sorte detaljer, så klart. Badet Urban er et av dem. Du kan lese mer om hva den pakken består av her.

urban collage_VikingBadVikingBad, Urban 

For øvrig kan du føle deg trygg på at uansett hvilken VB bedrift du henvender deg til, får du god veiledning hvis du vil skape ditt eget bad fra bunnen av, eller hvis du ganske enkelt trenger råd om produkter du vurderer.

Miljø, kvalitet og bærekraft

I VB er vi opptatt av miljø og kvalitet, og det gjenspeiler seg i produktene våre. Det finnes mye rimelig å få kjøpt, og jeg skjønner at det kan være fristende å velge de billigste variantene. Det er ikke nødvendigvis lønnsomt i lengden likevel. Ønsker du - i likhet med en stadig økende andel av norske forbrukere - å leve bærekraftig, vil du at det du kjøper skal vare en stund. Ikke glem det når du skal handle noe nytt – det gjelder detaljene også. Og tenk på at det du bytter ut, kan bli nytt og fint for andre. Gi bort eller selg, i stedet for å kaste.

last ned e-bok for planlegging av nytt bad


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg