7 julegavetips fra VB Rørleggeren

Av Ellinor Lund 28. november 2019

VB_julegavetips_2019

Lurer du på hva du skal gi bort til jul? Denne gangen har vi samlet julegavetips fra VBs rørleggerbutikker. Her finner du garantert noe som passer for både små og store, unge og gamle.

1. 

 

Til voksne barn, venn eller venninne: Håndklær, skittentøyskurv og trendy interiørartikler til baderommet

Har du en sønn eller datter som har flyttet hjemmefra og som fortsatt trenger litt utstyr? Flotte, kjempemyke håndklær med ekstremt høy tørkeevne og sprek kurv for vasketøyet gjør det trivelig og ryddig på hybelbadet også.

VB_julegavetips_Prime-badehåndkle_ART330175-1

VB_julegavetips_skittentøyskurv fra sealskin

Nova 5 liters pedalbøtte med soft touch leveres i gaveeske. Den finnes i mange farger, blant annet rosa, blå og mintgrønn. 

VB_julegavetips_ART330130_1 (1)-1-1

VB_julegavetips_håndkleholder_ARTL800212_1

Stilig og trendy på badet med håndkleholderen nedenfor i sort, matt utforming. Den rommer to store badehåndklær. I samme serie finner du også toalettpapirholder med børste og en håndklestige.

 

2.

 

Til bestemor og bestefar: Trygghet på badet

Mange eldre sier de har alt de trenger, og veldig ofte så har de det. Men de har kanskje ikke hjelpemidler som gjør det tryggere å være på badet hvis de blir svimle eller ustø? Vi foreslår sklisikker baderomsmatte  - og en dusjkrakk! 

VB_Julegavetips_Prime badematte_ART330244_1-1

VB_julegavetips_Libra dusjkrakk_ARTT223001_2

 

Se også: Tilrettelagte bad for eldre

 

3.

 

Til alle: Berøringsfritt servantbatteri

Berøringsfri, vannbesparende og hygienisk. Dette servantbatteriet fra Oras er som et kinderegg. Noe alle kan ha glede av!

VB_julegavetips_Oras berøringsfritt blandebatteri til badet_NRF4200003_F3

4.

 

Takdusj til mor...

Kan vi friste med en takdusj? Dette dusjsettet fra Como får du ferdig montert til fast pris. En slik gave gleder garantert flere enn bare mor. 

VB_julegavetips_Como takdusjsett_NRF4404727__1

5.

 

Og kjøkkenkran til far?

Er pappaen i huset en skikkelig petimeter, kan dette være en super gave! En kjøkken-kran med uttrekkbar tut som gjør det lett å skylle ting og holde vasken ren. Den heter ikke Real for ingen ting!

En annen mulighet er en hybrid kjøkkenkran fra Oras som kan brukes med og uten berøring. Den  bør imidlertid helst være i hus før jula begynner. Perfekt når far - eller andre - skal ha ansvar for julebaksten og barnehender fulle av mel, pepperkakedeig og annen kliss!

VB_julegavetips_kjøkkenbatteri_NRF4402313_2

VB_julegavetips_hybrid kjøkkenkran_NRF4200377_1

6.

 

… og tre fine bokser til bitte lille bror

 

Selv om disse boksene er tenkt for badet, kan de fint kan brukes til andre ting også. Som lekebiler, blader og lego! Laget av bambus og myke å ta på.

VB_julegavetips_bokssett-i-bambus_ART55600_v2

 

 

7.

 

Ho, Ho! Nytt vaskerom til hele familien!

Skal dere slå på stortromma og gi hverandre et vaskerom? Denne flotte gaven – eller investeringen som det jo er – består av skuffer og skap fra Linn bad i matt hvit utførelse og en eikefarget benkeplate i laminert spon. På kjøpet får dere en enklere hverdag og kanskje til og med mer lyst til å sette på vasken…

VB_julegavetips_vaskerom_ART309_v2

 

Vi håper forslagene våre har vært til inspirasjon! Vil du kikke mer på hva VB kan tilby, kan du besøke oss på vb.no! Eller ta turen innom en av VBs mange butikker. Du finner oss nemlig over hele landet - trolig nær deg også.

Med ønske om en fin jul fra alle oss i VB


Ellinor Lund's photo

Av: Ellinor Lund

Ellinor Lund har vært i rørleggerbransjen mange år, og jobber som butikkansvarlig hos VB Brændes rørleggerforretning i Volda. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør og trender, liker Ellinor svært godt å tegne bad. En stor del av jobben hennes består i å finne gode baderomsløsninger for kundene.

Epost

Webside

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Privat.
Besøk
VB Bloggen Proff ›

New Call-to-action

Siste innlegg