Mest lest i 2019: Gamle rør i borettslag, sprinkler og vanlige tabber

Av VB 2. januar 2020

VB_nyttår_blogg_foto_shutterstock_1262307655

Velkommen til et nytt år på VB-bloggen! Vi gleder oss til å dele flere artikler med fagkunnskap og informasjon som du forhåpentligvis kan bruke i jobbhverdagen din. Men la oss begynne året med et lite tilbakeblikk og se på hva leserne våre var mest opptatt av i fjor. Kanskje gikk du glipp av akkurat disse sakene?

Gamle rør i borettslag og sameier: Skifte ut eller gå for rørfornying?

Rørfornying-i-borettslag

Dette er et tema mange er opptatt av, og kanskje ikke så rart. Det er et fortsatt et stort antall boliger rundt om i landet med gamle rør som lever på overtid. Hva som er lønnsomt å gjøre, å skifte ut rørene eller å gå for fornying av eksisterende rør, må avgjøres i hvert enkelt tilfelle. En som kan mye om dette er VB Rørlegger Baard Aas. Du finner artikkelen hans her.

Sprinkleranlegg: Hva er forskjellen på tørranlegg, glykolanlegg og våtanlegg?

sprinkler_shutterstock_234430420-849742-editedSprinkleranlegg er en effektiv "brannvakt" for både liv og verdier, men det er ikke alltid like lett å vite hva slags anlegg en bør ha.  Og hva bør du egentlig tenke på når du skal ha sprinkler i et næringsbygg? Denne artikkelen, som Svein Heggebø hos VB Tekniske står bak, tar for seg viktige forskjeller mellom ulike anlegg og hva du bør vite for å velge rett.

6 klassiske feil rørleggere (og andre) bør unngå i anbudskonkurranser

VB_klassiske-feil-rørleggere-må-unngå-i-anbudskonkurransen_v2Christine Sanner som er prosjektansvarlig hos VB og jobber mye med kompetanseutvikling, delte denne artikkelen om hvordan typiske tabber kan unngås når en skal levere inn anbud.  Nyttig lesing for den som har travle dager og som kan trenge noen viktige - og ofte avgjørende - påminnelser.

Er det temaer du er spesielt opptatt av som du kunne tenke deg at vi skriver mer om på bloggen vår? Del det gjerne med oss, enten her på bloggen, eller send noen ord til VB. 

Last ned gratis e-bok: Slik kan du snu internkontrollen til noe positivt

Temaer: Brann og sikkerhet, Prosjekt, Rørfornying


Av: VB

Hei! VB Bloggen er stedet for tips og råd, spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. Våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter deler smarte løsninger og nyttige artikler med deg om noe av det viktigste vi har: vann, varme og energi.

Du er nå på VB Bloggen Proff.
Besøk VB Bloggen Privat ›

New Call-to-action

Siste innlegg